+36 30 419 93 97
info@eskuvoihiba.hu

Vidéki esküvői helyszínek

 • Andezit Hotel

  100 fős kapacitású vadászkastély, és konferencia helyszín várja a Bérre látogatókat. 70km-re Budapest zajától, látnivalók érdekességek egy bemutató, turista vezetés keretein belül.

  http://andezithotel.hu
 • Aranygombos Fogadó

  Csodálatos és új esküvői helyszín a Zempléni-hegység lábánál Telkibányán, Miskolctól 70km-re. A négy épületből álló komplexum, különféle típusú szállásokat kínál. Wellness, jakuzzi, szauna, fűtött medence várja az esküvő után regenerálódni kívánok társságát.

  http://www.aranygombosfogado.hu
 • Árvay csárda

  Barátságos csárdai jellegű esküvőhelyszín Csepelen. Hatalmas zöld, bokros, fás területtel ahol a polgári szertartást is meg lehet tartani. Egyszerű, de finom ételekkel, kedves kiszolgálással.

  http://www.arvaycsarda.hu
 • Bagolyvár Fogadó, Vendéglő

  Pécsi esküvőhelyszín és szállás a Mecsek szívében, szállással. Hatalmas faborítású terasszal, mellyen eskető hely is megtalálható, csodálatos Pécsre néző panorámával. A szobák a népművészetet idézik, korabeli eszközökkel vannak dekorálva a helységek.

  http://www.bagolyvarpecs.hu
 • Cocco Mio étterem

  Mediterrán típusú esküvői helyszín Fóton. Családias környezet tavakkal, pálmafákkal, fatüzelésű kemencével. Svédasztalos étterem és pizzéria.

  http://www.cocco-mio.hu

Tatai esküvői helyszínek